Konténer szállítás, kihelyezés

Önnek lehetősége van nyitott, illetve zárt konténer szállítás vagy kihelyezés igénybe vételére. Konténer kihelyezés 3 munkanapig díjmentesen helyezzük ki megrendelőinkhez. Amennyiben Önnek hosszabb ideig tartó munkafolyamatnál van szüksége konténerre, kérjük, jelezze ezt megrendeléskor. A konténerhasználat befejeztét jelezze cégünknek, hogy mielőbb gondoskodhassunk annak elszállításáról.


Konténer kihelyezése történhet utcára, közterületre, illetve magánterületre, udvarra.
Utcára, közterületre történő konténer kihelyezésekor szükséges a helyi önkormányzattól közterület foglalási engedélyt kérni, mivel ennek meglétét a Közterület Felügyelet ellenőrizheti, és ennek hiányában esetlegesen helyszíni bírságot szabhat ki. Ilyen esetben megfelelő méretű szabad területről kell gondoskodni, hogy a teherautó kényelmesen le-, illetve fel tudja venni a konténert.
Udvarra történő konténer kihelyezésnél a kapu mérete a meghatározó. Mivel a teherautók szélessége általában 2,5 méter, így a kapunyílás utcaszélességtől, elhelyezkedéstől függően minimum 3 méteres kell, hogy legyen.
Mindkét esetben figyelembe kell venni, hogy vannak magassági korlátok is, ezért 3,6 méteres magasságig nem lóghat be pl: vezeték, faág.